IMG_0380_edited_edited_edited_edited_edi

DESIGNEM

voor alle interieur- en exterieurprojecten

 

 

01 over

Designem, een klein bedrijf met passie voor interieurs. Mijn bouwkundige achtergrond in combinatie met oog voor detail en creativiteit vullen deze passie helemaal aan. Dit helpt mij met het bedenken van verfrissende, functionele en technisch uitvoerbare ruimtes. Ik zoek graag samen met jou naar het juiste karakter voor je woning of bedrijf. Soms is het lastig deze zelf te creëren en is het fijn dat er iemand mee kan denken. Of heb je zelf misschien hier en daar al wat inspiratie kunnen opdoen, maar vind je het combineren bijvoorbeeld lastig. Ik luister, schets en teken, waardoor er een uniek ontwerp ontstaat. Naar keuze is dit in de vorm van moodboards, schetsen en/of een uitgewerkt 3D ontwerp. 

Emine Atmaca
 

 

02 portfolio

 

 

03 werkwijze

stap 1

We starten met een kosteloos vrijblijvend eerste gesprek, waarin we het hebben over de ruimte(s), je eisen en wensen. Na afloop ontvang je de offerte op maat per mail. 

stap 2

Welke stijl past er bij je? Wat vind je een must en wat wil je absoluut niet terugzien in het ontwerp. Misschien heb je al een bord op Pinterest?

stap 3

Ik ga voor je aan de slag en zoek naar een passende inrichting voor de ruimte(s). Tussentijds houden we contact en bespreken de voortgang. Natuurlijk kijk ik ook welke decoratieve elementen en meubels (op maat) er in het interieur passen. Het totaalplaatje werk ik vervolgens helemaal voor je uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antwerpen, België

info@designem.nl

Tel: +32 493 84 87 53

 

04 contact

Enthousiast? Stuur dan een bericht of neem telefonisch contact op!
Badkamer met oosters tintje